Дейност

начало > ДЕЙНОСТ

 

Основен приоритет на Ски клуб СЛАВИЯ е да създаде оптимални условия за реализиране на висококачествена тренировъчна и състезателна програма по ски алпийски дисциплини за деца от София и региона.

През всичките години на развитие на Ски клуб Славия, ръководстводители, треньорски щаб и администрация са работили в посока на изграждане не само на елитни спортисти. Изграждането на градивно самочуствие, позитивна самооценка в младите хора и насърчаването на трайна любов към зимните спортове или спорта въобще е от първостепенна важност за нас.

Голямо внимание се обръща при осигуряването на равни възможности за спортна изява на всички състезатели в клуба. Провеждането на учебно-тренировъчния процес по програми, гарантиращи пълноценно развитие на индивидуалните възможности на всеки състезател в отбора са част от целите, които следваме неотлъчно като клуб. Възпитавание на състезателите в дух на спортсменство и изграждането на дългосрочни приятелски отношения помежду им е по-важно дори от високата цена, която всеки състезател трябва да плати при изкачването на спортните върхове.

 

• СТЪПКА ПО СТЪПКА
Форми и нива на обучение. Какво трябва да научим в желанието си да караме ски?

• ТРЕНИРОВЪЧНИ  ПРОГРАМИ
Програми за обучение в детска възраст с различна продължителност и натоварване. Тези програми са подходящи за развитие на любов към зимните спортове и запълване на свободното време с приятни и емоционални преживявания. 

• СЪСТЕЗАТЕЛНИ ПРОГРАМИ
Програми за обучение и тренировки за деца и младежи в спортно-състезателен режим. Предназначени за развитие на високо спортно майсторство.

• СЪСТЕЗАНИЯ И МЕРОПРИЯТИЯ
Тук ще намерите информация за организираните от Ски клуб СЛАВИЯ състезания за различните възрастови групи и резултати от тях. Ще се информирате за новините  в клуба, както и за мероприятия свързани с нашите най-малки скиори - бъдещите звезди белия спорт.  
 

ТРЕНИРОВЪЧНА
И СЪСТЕЗАТЕЛНА ПРОГРАМА

 

ЦЕЛОГОДИШНА ПРОГРАМА
за деца над 9 години

Физическа, психологическа, техническа и тактическа подготовка. Затвърждаване и усъвършенстване на основните ски умения. Състезателно каране в условията на врати.

840.00 лева
Сумата може да бъде изплатена на равни месечни вноски.

 

4-МЕСЕЧНА ПРОГРАМА
за деца от 5 до 8 години в подготвително ниво
1 декември - 31 март
Основни ски умения.

500.00 лева
Сумата може да бъде изплатена на равни месечни вноски.